За нас

about-1

Uni-Orient Shipping Agency Ltd.

Уни-Ориент Шиппинг Агенси ЕООД - България като част от международния логистичен доставчик Uni-Orient Shipping Agency, е основана през 2016.

Компанията е част от холдинг, който има мрежа от офиси в няколко страни и предоставя пълен набор от комплексни транспортни и логистични услуги. Ние имаме гъвкав подход в обслужването на различни видове товари - контейнеризирани и неконтейнеризирани, стандартни, извънгабаритни и тежки, единични и насипни.

Обслужваме товари от и до всички пристанища, летища и гранични точки.

Създавайки експертни логистични решения, ние се стремим към прилагането на най-оптималния вариант при транспортирането на Вашите товари.

Уни-Ориент Шиппинг Агенси ЕООД е конкурентоспособен доставчик на услуги на спедитори, чартьори, корабособственици и собственици на товари.

Реномирана местна компания от професионалисти, придържащи се стриктно към бизнес етикета
Оперативен екип от чуждоговорящи и обучени кадри, фокусирани върху грижата за клиента
ПРЕИМУЩЕСТВА
Част от мрежа от офиси в CIS, страните от Средния Изток, Китай
Фокусирана върху намаляването на разходите и същевременно върху повишаване на качеството на предлаганите услуги.
Добре развита информационна платформа, която спомага за качествен контрол на обслужването, посредством репорти, като свързава висшия мениджмънт и клиентите
Отлични бизнес взаимоотношения и директни договори с пристанища и митнически пунктове, правителствени учреждения, както и с ключови доставчици.